Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Als je ballonnen met bloemen wilt laten bezorgen, bestel je ze bij De Rozenkweker. Onze bloemen zijn van A1 kwaliteit, wat wilt zeggen dat ze mooi zijn, lekker ruiken en lang blijven staan. Daarom zijn onze rozen perfect om te laten bezorgen voor verschillende gelegenheden, zeker wanneer je ze combineert met een leuke ballon.

Leuke ballonnen met bloemen bij jouw dierbare laten bezorgen

Via onze webshop kun je een prachtige bos rozen laten bezorgen. De rozen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, wat betekent dat ze lang mooi blijven. Om het pakketje extra speciaal te maken, kun je de bloemen ook samen met ballonnen laten bezorgen. Je kiest bijvoorbeeld uit heliumballonnen voor een verjaardag of voor een geboorte. Wil je iemand sterkte wensen met een goedgevulde beterschapsmand? Dat kan! We verkopen tevens ballonnen met “beterschap” erop, waardoor je ook een ballon en rozen kan laten bezorgen in minder vrolijke omstandigheden. Daarnaast vind je in onze webshop diverse cadeauartikelen om een attent cadeaupakket samen te stellen. Je kiest onder andere uit heerlijk gebak, gedistilleerde dranken of wijn. Combineer diverse items met je ballon en rozen en schakel ons in om ze te laten bezorgen bij je dierbare.

Bekijk het assortiment

Bestel de leukste en lekkerste items

Wil je een persoonlijk geschenk versturen om iemand te verrassen? Laat ons dan prachtige bloemen met vrolijke ballonnen bezorgen. Als je het pakketje rozen aanvult met lekkere en leuke extra’s, zoals een ballon, wordt het een nóg grotere verrassing voor je vriend, vriendin, partner of familielid wanneer je het pakketje laat bezorgen. Bestel jouw items in de webshop en zet jouw dierbare in het zonnetje.