Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Als je ballonnen met bloemen wilt laten bezorgen, bestel je ze bij De Rozenkweker. Onze bloemen zijn van A1 kwaliteit. Daarnaast kies je bij ons uit diverse cadeauartikelen als aanvulling op de rozen. Bekijk bijvoorbeeld verschillende soorten ballonnen. We verkopen ballonnen voor verjaardagen, geboortes en andere gelegenheden.

Leuke ballonnen met bloemen bij jouw dierbare laten bezorgen

Via onze webshop kun je een prachtige bos rozen laten bezorgen. De rozen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, wat betekent dat ze lang mooi blijven. Om het pakketje extra speciaal te maken, kun je de bloemen ook samen met ballonnen laten bezorgen. Je kiest bijvoorbeeld uit heliumballonnen voor een verjaardag of voor een geboorte. Wil je iemand sterkte wensen met een goedgevulde beterschapsmand? Dat kan! We verkopen tevens ballonnen met “beterschap” erop. Daarnaast vind je in onze webshop diverse cadeauartikelen om een attent cadeaupakket samen te stellen. Je kiest onder andere uit heerlijk gebak, gedistilleerde dranken of wijn. Combineer diverse items en verwen je dierbare.

Bekijk het assortiment

Bestel de leukste en lekkerste items

Wil je een persoonlijk geschenk versturen om iemand te verrassen? Laat ons dan prachtige bloemen met vrolijke ballonnen bezorgen. Als je het pakketje aanvult met lekkere en leuke extra’s, wordt het een nóg grotere verrassing voor je vriend, vriendin, partner of familielid. Bestel jouw items en zet jouw dierbare in het zonnetje. Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 243 09 503 of door een e-mail te sturen naar derozenkweker@outlook.com.