Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Een beterschapsmand laten bezorgen is een leuke, originele verrassing waarmee je iemand beterschap wenst. Via De Rozenkweker bestel je diverse cadeauartikelen om een mand mee te vullen en een zieke dierbare op te vrolijken. Ga voor gezond fruit of ambachtelijke versnaperingen en voeg gratis een persoonlijke kaart toe.

Een persoonlijke beterschapsmand met diverse verrassingen bezorgen

Via onze website stel je een cadeaupakket samen om je zieke vriend, partner of familielid gezondheid te wensen. Je kiest uit diverse artikelen, zoals gebak of een fles drank, maar ook een gezonde fruitmand voor extra vitamines. Online bestel je eenvoudig de producten die jij in je beterschapsmand wilt en wij bezorgen de verrassing bij je dierbare. Je hebt verschillende opties voor je cadeau. Via onze website kun je bijvoorbeeld ook een bos rozen laten bezorgen met een gratis gepersonaliseerde kaart. Stuur ballonnen met de bloemen mee en maak er een opvrolijkend geschenk van dat ze een hart onder de riem steekt.

Bekijk het assortiment

Bestel een mand met cadeauartikelen en vrolijk je dierbare op

Dankzij ons online assortiment vul je eenvoudig een beterschapsmand die je kunt laten bezorgen bij een zieke dierbare. Je kunt bijvoorbeeld ambachtelijke etenswaren of dranken voor je verrassingspakket bestellen om de moed weer aan te sterken. Vul je winkelmandje en bestel direct!