Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Het laten bezorgen van een fruitmand is een originele manier om iemand te verrassen. Via onze website kies je eenvoudig een prachtige fruitmand die je door ons laat thuisbezorgen. Je vindt in ons assortiment ook andere artikelen om de fruitmand mee aan te vullen, zoals dranken, gebak of ballonnen. Zo maak je jouw verrassing nóg specialer. Bovendien ontvang je een gratis kaart om met je bestelling te versturen.

Jij bestelt en wij bezorgen je fruitmand

Via onze website kun je eenvoudig een fruitmand en andere cadeauartikelen laten thuisbezorgen. Zo’n mand is bijvoorbeeld ideaal als beterschapsmand voor een zieke. Je stuurt de ontvanger extra vitamines toe om aan te sterken, want de mand bevat divers handfruit, zoals peren, appels, bananen en mandarijnen. Daarnaast zit er altijd een ananas bij. Je koopt bij ons ook andere artikelen die je met de fruitmand kunt laten bezorgen. Zo stel je zelf een cadeaupakket samen met verschillende leuke of lekkere verrassingen. Naast een fruitmand, kun je ook een pakket met een bos rozen laten bezorgen. Bij ons vind je gegarandeerd de leukste en lekkerste producten om jouw dierbare mee te verrassen. Bovendien regelen wij het thuisbezorgen van de fruitmand of het cadeaupakket zelf. Jij hoeft enkel de gewenste artikelen in je mandje te plaatsen en af te rekenen.

Bekijk het assortiment

Verras jouw vriend, familielid of partner met vers fruit

Bij De Rozenkweker kun je een fruitmand of een verrassingspakket bestellen en door ons laten bezorgen. Op die manier verras je jouw dierbaren voor hun verjaardag of bijvoorbeeld om ze beterschap te wensen. In ons online assortiment vind je ook andere artikelen die we met de fruitmand kunnen thuisbezorgen. Kies, bestel en verras iemand! Voor vragen bereik je ons via +31 6 243 09 503 of derozenkweker@outlook.com.