Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Wil je een bos rode rozen laten bezorgen als verrassing? De Rozenkweker kweekt Red Naomi rozen van A1 kwaliteit. Deze dieprode bloemen zijn een prachtig geschenk als spontane verrassing of voor een bijzondere gelegenheid. Je kunt verschillende hoeveelheden met of zonder vaas bestellen via onze webshop.

Een prachtige bos rode rozen laten bezorgen bij jouw dierbare

Via onze website kun je een bos rozen laten bezorgen om een geliefde te verrassen. Je kunt bijvoorbeeld bloemen laten bezorgen op Vaderdag of voor een verjaardag. Er zijn verschillende hoeveelheden beschikbaar. Je kunt namelijk een bos van tien tot 150 rode rozen laten bezorgen. Daarnaast kun je er een vaas bij bestellen. De rozen zijn van A1 kwaliteit, de hoogste kwaliteit die er is voor sierteelt. Op onze website vind je ook prachtige witte rozen om te laten bezorgen, of andere kleuren bloemen. Wil jij je cadeau extra speciaal maken? Je vindt op onze website ook diverse cadeauartikelen om een origineel cadeaupakket samen te stellen.

Bekijk het assortiment

Bestel een boeket en verras je partner of familielid

Een bos rode rozen laten bezorgen is een klassieke manier om je dierbare te verrassen. Daarnaast vind je in onze cadeaushop diverse versnaperingen en extra’s als aanvulling op de bloemen. Dus wil jij een persoonlijk geschenk versturen? Bestel dan de gewenste artikelen online. Als je contact met ons wilt opnemen, stuur je een e-mail naar derozenkweker@outlook.com of bel je naar +31 6 243 09 503.