Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Wil jij een origineel, persoonlijk geschenk versturen? Stel dan een cadeaubox samen bij De Rozenkweker. Je kiest bij ons uit allerlei cadeauartikelen als aanvulling op een bos rozen, of als losse artikelen. We verkopen bijvoorbeeld diverse dranken, fruit en ballonnen. Zo wordt jouw cadeau onvergetelijk en extra persoonlijk voor jouw geliefde vriend, partner of familielid!

Een persoonlijk geschenk versturen

doe je via onze website

Vind je het lastig om weer een origineel cadeau te bedenken? Dan is ons concept iets voor jou. Bij ons heb je de keuze uit allerlei cadeauartikelen waarmee je zelf een cadeaupakket samenstelt. Daarmee creëer je een persoonlijk cadeau waar de ontvanger gegarandeerd blij mee is. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige bos rode, witte of gele rozen. Is dat iets te simpel voor de gelegenheid? Dan vul je de doos aan met andere artikelen, zoals heliumballonnen voor een verjaardag of een lekkere taart van een ambachtelijke bakker. Wil je je moeder in het zonnetje zetten? Dan is ons pakket met een ballon en rozen voor Moederdag de ideale oplossing! Wil je een zieke steunen en een fruitmand laten bezorgen samen met een leuk boeket? In ons brede aanbod vind je alles wat je nodig hebt om een prachtig geschenk te versturen.

Bekijk het assortiment

Verstuur een originele cadeaubox

Ben jij overtuigd en wil je via ons een prachtig geschenk versturen? Bekijk dan ons volledige aanbod in de webshop en bestel de artikelen die jij wilt. Wij zorgen er graag voor dat je geschenk veilig op het juiste adres aankomt. Maak vandaag nog iemand gelukkig door een leuk en verrassend geschenk te versturen!