Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Wil jij een persoonlijk geschenk versturen? Stel dan een cadeaubox van De Rozenkweker samen. Je kiest bij ons uit allerlei cadeauartikelen als aanvulling op een bos rozen, of als losse artikelen. We verkopen bijvoorbeeld diverse dranken, fruit en ballonnen. Zo wordt jouw cadeau onvergetelijk en extra persoonlijk voor jouw geliefde vriend, partner of familielid.

Een persoonlijk geschenk versturen

doe je via onze website

Vind je het lastig om weer een origineel cadeau te bedenken? Dan is ons concept iets voor jou. In onze webshop heb je de keuze uit allerlei cadeauartikelen waarmee je zelf een cadeaupakket samenstelt. Daarmee creëer je een persoonlijk cadeau waar de ontvanger gegarandeerd blij mee is. Laat bijvoorbeeld een bos rode rozen bezorgen. Is dat iets te simpel voor de gelegenheid? Dan vul je de doos aan met andere artikelen, zoals heliumballonnen voor een verjaardag. In ons brede aanbod vind je alles wat je nodig hebt om een prachtig geschenk te versturen. Bekijk via onze website de verschillende artikelen die je kunt bestellen.

Bekijk het assortiment

Verstuur een originele cadeaubox

Wil je een fruitmand laten bezorgen? Of zoek je andere producten om als geschenk te versturen? Bekijk dan ons volledige aanbod in de webshop en bestel de artikelen die jij wilt. Als je vragen hebt over ons concept of onze producten, kun je gerust contact met ons opnemen. Bel naar +31 6 243 09 503 of stuur een e-mail naar derozenkweker@outlook.com.