Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Rozen met petit fours vormen een leuk en uitgebreid cadeau dat altijd in de smaak valt. Bij De Rozenkweker kun je eenvoudig rozen met petit fours bestellen en laten bezorgen, waardoor je zeker weet dat je een uniek en verrukkelijk geschenk geeft. Of het nu gaat om een verjaardag, een bedankje of om iemand op te vrolijken, prachtige bloemen met een lekker tussendoortje zijn altijd een geweldige keuze.

Prachtige rozen met lekkere petit fours

Een rozen met petit fours cadeau is perfect voor elke gelegenheid. Wil je een geschenk versturen dat zowel mooi als smakelijk is? Onze heerlijke, ambachtelijke petit fours worden met zorg bereid en gecombineerd met rozen uit eigen kweek, waardoor je een bijzonder en smaakvol cadeau kunt geven. Onze rozen blijven lang staan, waardoor de ontvanger nog van het cadeau kan genieten lang nadat de petit fours opgegeten zijn. Kortom, deze combinatie is ideaal voor een leuk cadeau of een lekkere opkikker. Voor een extra feestelijk tintje kun je ook een heliumballon toevoegen aan je bestelling.

Bekijk het assortiment

Bestel een verfijnd cadeau

Wil je een bestelling plaatsen? Bezoek dan snel onze webshop en ontdek hoe eenvoudig het is om rozen met petit fours te bestellen. Maak iemand blij met een prachtig en verrukkelijk geschenk. Je kunt eenvoudig een persoonlijk cadeaupakket samenstellen dat volledig aan jouw wensen voldoet. Plaats vandaag nog je bestelling om iemand te verrassen met een uniek en smakelijk cadeau.