Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Rozen met wijn en bonbons vormen het perfecte cadeau om iemand echt te verrassen. Bij De Rozenkweker kun je originele pakketten bestellen en laten bezorgen, waardoor je zeker weet dat je een uniek en uitgebreid geschenk geeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon een blijk van waardering, rozen met wijn en bonbons zijn altijd een succes!

Prachtige rozen met heerlijke wijn en bonbons: wat is er beter?

Wil je een origineel cadeau versturen? Onze rozen met wijn en bonbons zijn precies wat je zoekt. Je kunt eenvoudig rozen en bonbons bestellen en laten leveren door ons team. Naast deze lekkernijen bieden we een gezonde mogelijkheid aan met een fruitmand. Onze ambachtelijke bonbons zijn met zorg bereid en de rozen worden in eigen kas gekweekt in verschillende kleuren, zoals rood, wit, roze en geel. Je kunt bij ons ook kiezen uit verschillende wijnen, zoals wit, rood, rosé en schuimwijn. Op die manier kan je een gepersonaliseerd cadeaupakket laten bezorgen dat volledig aan jouw wensen en die van de ontvanger voldoet.

Bekijk het assortiment

Bestel een luxe cadeau

Wil je een bestelling plaatsen? Bezoek dan snel onze webshop en ontdek hoe eenvoudig het is om rozen met wijn en bonbons te bestellen. Je kunt wijn met bloemen laten bezorgen bij een vriend, familielid of collega en zo een onvergetelijke indruk achterlaten. Bestel vandaag nog om iemand te verrassen met een prachtig cadeau.