Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Via onze website kun je een geweldig verrassingspakket bestellen om je partner, familielid of vriend te verrassen. Je hebt de keuze uit verschillende lekkere en leuke items, zoals ballonnen, dranken en gebak. Bij ons krijg je bovendien een gratis kaart die je kunt personaliseren en meesturen. Bestel jouw pakket in onze webshop.

Een uniek verrassingspakket bestellen

Bij De Rozenkweker stel je zelf een cadeaupakket samen. Je kiest uit verschillende leuke en lekkere items om de bos rozen mee aan te vullen. Zo bezorgen we bijvoorbeeld wijn bij de bloemen. Daarnaast kun je heerlijk gebak voor je verrassingspakket bestellen, zoals een feeststol of appeltaart. Het is ook mogelijk om ballonnen bij de bloemen te laten bezorgen. Wil je een bos rozen laten bezorgen, maar weet je niet of de ontvanger een vaas heeft? Dan bestel je die er via onze website eenvoudig bij. Onze sierteelt is van topkwaliteit, waardoor degene die je verrast extra lang van jouw cadeau kan genieten. Je ontvangt bovendien een gratis kaart bij je pakket, om mee te sturen.

Bekijk het assortiment

Verwen je dierbare met een attent pakket

In onze webshop kun je verschillende items bestellen om een uniek verrassingspakket te maken. De basis is een bos bloemen die je aanvult met diverse artikelen uit ons assortiment. Wil jij een geschenk versturen via onze zaak? Bestel dan de gewenste items in onze webshop. Als je vragen hebt, stuur je een e-mail naar derozenkweker@outlook.com of bel je naar +31 6 243 09 503.