Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Bij De Rozenkweker kun je een geweldig verrassingspakket bestellen om je partner, familielid of vriend te verrassen. Op die manier kan je iedereen verrassen voor elke gelegenheid, van belangrijke dagen zoals proclamaties tot verjaardagen. Of stuur gewoon zomaar een leuk verrassingspakket op!

Een uniek verrassingspakket bestellen

Bij ons stel je zelf een cadeaupakket samen. Je kiest uit verschillende leuke en lekkere items om de bos rozen mee aan te vullen. Zo bezorgen we bijvoorbeeld wijn bij de bloemen. Daarnaast kun je heerlijk gebak voor je verrassingspakket bestellen, zoals een feeststol, appeltaart of bonbons. Het is ook mogelijk om ballonnen bij de bloemen te laten bezorgen. Wil je een bos rozen laten bezorgen, maar weet je niet of de ontvanger een vaas heeft? Dan bestel je die er via onze website eenvoudig bij. Onze sierteelt is van topkwaliteit, waardoor degene die je verrast extra lang van jouw cadeau kan genieten. Je ontvangt bovendien een gratis kaart bij je pakket, waarop je een leuke boodschap kan sturen.

Bekijk het assortiment

Verwen je dierbare met een attent pakket

In onze webshop kun je verschillende items bestellen om een uniek verrassingspakket te maken. De basis is een bos bloemen die je aanvult met diverse artikelen naar keuze uit ons assortiment. Wil jij een geschenk versturen via onze zaak? Bestel dan vandaag nog en zorg voor een onvergetelijke verrassing.