Skip to main content

   A1 kwaliteit rozen

   Zelf box samenstellen

   Diverse cadeauartikelen

Door wijn met bloemen te laten bezorgen bij je vriend, partner of familielid, zet je ze zeker in het zonnetje. Bij ons, De Rozenkweker, kies je uit verschillende soorten wijnen en prachtige rozen van de hoogst mogelijke kwaliteit, gekweekt in eigen kas. Zo’n pakket is ideaal als cadeau, maar evengoed als spontane verrassing. En je kan de lekkere wijn met prachtige rozen bij ons bestellen en meteen door ons laten bezorgen!

Heerlijke wijn met bloemen van topkwaliteit laten bezorgen

Zoek je een lekker en mooi cadeau voor een wijnliefhebber? Bij De Rozenkweker vind je verschillende soorten rosé, witte, rode en mousserende wijn, voor ieder wat wils. Bij de fles wijn laat je ook meteen een bos rozen laten bezorgen, van klassiek rood tot een vrolijke mix van kleuren. Door rozen te bestellen bij ons en door ons te laten bezorgen, ben je meteen verzekerd van een cadeau dat goed zal scoren. Onze rozen worden in eigen kas gekweekt en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit wilt niet alleen zeggen dat ze super mooi zijn en lekker ruiken, maar ook dat ze lang blijven staan. Wil je de verrassing nog uitbreiden en meer dan wijn met rozen bestellen? Dan kan je bij ons ook zelf een cadeaupakket samenstellen met allerlei versnaperingen en extra cadeautjes. Zo kan je bijvoorbeeld ook lekkere bonbons toevoegen aan je pakket. Als je de gewenste rozen met de extra producten hebt afgerekend, zullen wij de wijn met bloemen voor je bezorgen.

Bekijk het assortiment

Bestel online de leukste verrassingen

Je vindt gegarandeerd lekkere en leuke verrassingen in onze online cadeaushop. Zo kun je bijvoorbeeld wijn met prachtige rozen laten bezorgen bij je partner, familielid of vriend. Wil jij via ons een geweldig geschenk versturen met lekkere wijn met bloemen? Plaats dan direct jouw bestelling via onze webshop.